Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

torsdag 7 juni 2018

Avslappnad 

Taktil-massage. Magiskt skönt. Helt underbart. Jag blev helt avslappnad. Dreglade nästan. Och somnade till ett par gånger. Har känt mig helt lugn och harmonisk hela dagen. Gick till stan efter massagen och mötte upp Patric. Vi tog en lunch på Bryggan. Mysigt och gott. 


Lunchen var så god att jag var tvungen att göra mig en liknande sallad ikväll. Fast jag hade melon i salladen istället för brevid. 

En riktigt somrig sallad. 


Jag har haft två väldigt bra dagar. Inte haft superont. Ont men inte olidligt ont. Tinnitus men som inte stört mig så mycket. Känslomässigt så har det känts mer upp än ner. 

Knappt jag tror det är sant. Två bra dagar i rad. Hallelujha moment. 

Igår träffades vi systrar o mamma här hemma på lite mys. Sen åkte vi in till stan. Vi var på Stars and stripes och käkade. Körde även musik quiz. Väldigt kul och trevlig kväll. 


Blev inte så sent. Jag var i säng tidigt. Och vaknade pigg idag. Startade dagen med taktil-massage och sen har denna dagen bara flutit på i ett behagligt tempo. Och jag har känt mig avslappnad och på bra humör. 

Nu ska jag snart krypa ner. Imorgon har jag inget på schemat. Dessutom är jag helt själv. Micke på golf både under dagen o kvällen och Emma följer med en kompis hem efter skolan och ska sova över. 

Så vad ska jag hitta på? Helt ensam. Ingen att ta hänsyn till mer än mig själv. Kan vara rätt skönt med såna dagar. Och jag ska verkligen bara vara och göra så lite som möjligt. Kanske kolla flera avsnitt på en ny bra serie som jag börjat titta på, Quantico. Kanske ha ett litet minispa med mig själv. Ansiktsmask, hårinpackning , fotbad osv. Vi får se. Tar dagen som den kommer. 

Hoppas på en bra dag imorgon också ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar