Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

söndag 24 juni 2018

Midsommar

Efter några härliga och roliga dagar i Stockholm så ligger jag nu nerbäddad i sängen. Med feber. Gaaaah!

Har varit lite smått täppt hela helgen och haft känningar av halsont. Massa förkylningsblåsor i munnen också. Men har ändå orkat med att ha kul alla dagarna. Igår var jag dock helt slut och fick gå och lägga mig och sova i 2 timmar. Trots att jag ändå vaknade sent. Visst har det blivit några glas bubbel men jag har nästan känt mig helt nykter varje kväll/natt när jag gått och lagt mig. Har haft superkul men ändå aldrig riktigt kommit i toppform. Och visst har det varit några intensiva dagar men jag tyckte ändå jag kände mig lite väl sliten idag. För som sagt, det gick ju inte heller att skylla på alkoholen. Inte sömnen heller för jag har sovit ut varje dag. Nu ikväll började jag frysa rejält. Och när jag stod och skulle borsta tänderna och kollade mig själv i spegeln så såg jag att jag var alldeles röd och glansig i ögonen. Så då tog jag tempen. Jahopp. Feber. 


Hoppas på att vakna pigg i morgon för jag har liksom inte tid, eller lust, att vara sjuk denna veckan. Fan. 

Hur som helst, midsommarhelgen, lika rolig som alltid. Väldigt härligt umgänge.  Femkamp med både vuxna och barn. Skattjakt för barnen. Sol. Bad ( dock badade inte jag alls denna gången. Inte ens i det härliga bubbelbadet som jag brukar älska. Jag var nog verkligen sjuk ) Musikquiz två dagar i rad. God mat och dryck. Jordgubbstårta. Sång och dans. En flossa-tävling för papporna. Kollat fotbollsmatch. Glada barn. Lek och bus. Mycket skratt bland både stora och små.  Är fylld av lycka och energi i själen. Var trist att packa och åka hem idag. Hade kunnat stanna ett par dagar till. 

Vi åkte med en pappa och hans dotter, som Emma blivit bra kompis med, till Bounce innan vi åkte hem. Överlycklig Emma. 

Alla är nöjda med dagarna i Stockholm. Så trist av behöva avsluta med feber. 

Jag är också stolt över mig själv som använt mobilen väldigt lite. Knappt ens tagit några kort. Ja eller iaf väldigt lite mot vad jag brukar ta. 

Nu ska jag sova. 

Natti ❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar