Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

torsdag 12 oktober 2017

A sister from another mister ❤️

Det blev inte mycket sömn inatt brevid lilla bökfian. Men det var inga problem. Hon var så gosig och på ett strålande humör när hon vaknade i morse. Det smittade av sig och jag fick massa energi. 

Åkte till kuratorn efter att Emma hade blivit hämtad och Emma gått till skolan. Gud vad jag älskar min kurator. Vill ta med henne hem. Känns som att jag känner henne. Som att hon typ är en nära vän. Eller ”a sister from another mister”. Hur ledsen jag än är när jag är där så får hon ändå mig alltid att må bra. Hon får mig att tänka till. Att förstå mig själv och andra lite bättre. 

Idag var jag dock inte ledsen. Vi skrattade en hel del där idag. Härligt. Det fick mig att få ännu mer energi och jag drog direkt till gymmet. 

Min läkare ringde nu i em och jag måste in och ta lite prover nästa vecka samt undersöka det ”buckliga” bakom örat. Min gamla läkare, Sture är sjuksjukskriven, så nu har jag en ny läkare här på ÖNH i Kalmar. En ung tjej som är väldigt noggrann och bra. Har ringt mig varje vecka och kollat hur jag mår och hur det går med nya medicinen. Efter vårt samtal ringde hon upp igen och ville att jag skulle komma in redan imorgon och visa upp mig/örat. Jag ska ju ändå till sjukhuset med Emma. Hon ska röntgas och till ortopeden. 

Nu i em har jag bockat av grejer på to do-listan. Tagit mig ett bad och nu ligger jag på soffan o slappar. Ska vila en stund innan jag drar in till stan på en träff med ett gäng härliga tjejer. Lär nog somna en stund. Bäst att ställa larmet... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar