Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

måndag 9 oktober 2017

Imorgon är en annan dag

Det blir aldrig som jag har tänkt mig. Jag hoppades på att vakna pigg idag och full av energi men näpp. Ska sluta hoppas på saker för det blir oftast bara tvärtemot det jag vill. Haft galet ont inatt. Knappt kunnat ligga ner på min ”onda” sida. Det har även gjort ont i örat. Var uppe och tog en tablett mot smärtan. Somnade en stund. Vaknade när Emma och Micke gick upp men då orkade jag inte gå upp. Fick ställa in sjukgymnastiken idag. 

Låg kvar länge. Trött och orkeslös. Inte nog med det så har jag haft ont i magen hela dagen. Hade det igår med. Tror det är alla mediciner som ställt till det. Magen strejkar. Satte mig och skulle kolla serie på paddan och tänkte pärla lite samtidigt men fick gå och lägga mig. Då kom det hugg, stick och brännande känsla i hela ansiktet. Gjorde så ont så jag kände mig svimfärdig. 

Vaknade inte till liv förrän i em när det var dags att laga middag. Micke har åkt iväg till Skåne. Ska spela golf imorgon. Så Emma och jag lyxade till det med lax. Det var vansinnigt gott. Extra gott då jag var vrålhungrig. Har inte kunnat äta mer än frukost idag pga magen. 


Sen satt vi och spelade spel. Hon gjorde läxor. Och vips så var det kväll. Och snart är det läggdags igen.  

Har sovit mer än jag varit vaken idag. Ändå är jag trött. Har inget roligt alls att skriva om idag. Idag har varit en ganska jobbig och tråkig dag. 

Men imorgon är en annna dag. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar