Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

onsdag 26 september 2018

Höst 

Idag är det riktigt höstväder. Blåser. Kallt. Grått. Ruggigt. Det tog emot rejält att cykla till gymmet förut men jag hade bestämt träff där med sonen. Så det var bara att ta sig dit. 

Kändes tungt idag. Seg i kroppen liksom. Är lite frusen och nyser hela tiden. Kanske är nåt på G, en höstförkylning eller så. 

Följde med Patric hem på en fika och lite Malvagos. Skulle kunna krama sönder detta lilla barn. Hon är så mysig och gosig. Så mycket kärlek i denna lilla kropp. Men får man mycket kärlek så ger man mycket kärlek. 


Så sant, så sant...


Emma kom nyss hem från skolan med en kompis. Jag har suttit och pärlat lite. Pärlade även igår. Försöker komma i gång med pärlandet igen. Är kul men har svårt att komma på idéer och nya saker.(armband) Är tomt i huvudet. 

Jag ska ta tag i garderoben i hallen nu. Rensa bort sommarkläder. Nu behövs lite tjockare jackor tas fram. Och vantar o mössa. Hösten kom som en stormvind. Och kylan med den. 

Jag strejkar ju som sagt här hemma. Med matlagning bl a. Hur har det gått? Jo igår hämtades det kinamat på Ming. Idag blir det kroppkakor från Arontorps. Hahaha. Somliga gör det enkelt för sig. 

Ha en härlig kväll. Håll i hatten!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar