Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

söndag 6 januari 2019

Picknick inomhus 

Idag sa Patric att det var skönt att jag tycker om att träffa mina barnbarn så mycket. Och tycker om att hitta på roliga saker med Malva. 

(Vinston är ju för liten än)

Jag kan tillägga att jag tycker inte bara om det,jag fullkomligt älskar det. 

Att hämta Malva, som idag, och ta med henne på bio är både mysigt och kul. Hon är så otroligt lycklig och glad (nästan hela tiden iaf) och tycker verkligen allt man gör är roligt. 

Idag var vi och såg Alfons Åberg. Hon är så duktig och sitter stilla hela tiden och tittar på filmen. Efter bion var vi en runda på stan. Mycket väntan då Emma skulle prova kläder men det skötte Malva galant. Inga problem alls. Och vi hade ingen vagn med oss men hon var duktig och gick utan problem. 

Vi tog bussen hem. Mycket högljudd sång på bussen. Busschauffören skrattade och vinkade åt henne när hon gick av. Omöjligt att inte gilla detta lilla charmtroll. 

Väl hemma sen hann vi med många lekar innan hon somnade. Kurragömma. Leka affär. Spela spel. Rita. Vara prinsessa. Och så gjorde vi korv med bröd till kvällsmat och hade picknick i vardagsrummet framför fejkbrasan. 

Patric och Tilda hade glömt packa ner välling men det lyckades hon somna utan. Inga som helst problem. Underbara lilla unge. Och hon är även så otroligt duktig med att vara utan blöja. 

Så stor tjej nu men ändå så liten. ❤️

En intensiv men väldigt mysig dag. Somnade nästan brevid Malva förut. Ska se tv en stund men blir sängen tidigt. Har sovit dåligt inatt. Haft så där galet ont igen. Vaknade imorse och hade fortfarande ont så jag gick ut på en  pw. 

Räknar med att få vakna rysligt tidigt imorgon så bäst att försöka sova några timmar innan dess. 

När vi har lämnat Malva imorgon ska Emma och jag till Ikea och äta lunch där. 

Sen ska jag på bio med en vän på kvällen och innan dess ta en kaffe med en annan vän. En bra måndag helt enkelt. ❣️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar