Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

tisdag 22 januari 2019

Prinsessa 

Vaknat ett par gånger inatt men gick ändå upp tidigt i morse. Eller tidigt och tidigt, gick upp när Emma gick upp för att komma iväg till skolan. Jag var enormt trött. Satt en stund med albumet som Malva ska få men slappade mest framför tvn fram till att jag skulle gå och hämta henne på dagis.
Det är så mysigt att hämta henne där. Hon blir så glad. Hon skriker och springer fram och kramas. Underbart. ❤️

Vi gick hem och åt lite mellis och lekte prinsessa. Sen kom även Tilda och lille Vinston en stund.
Emma hade en kompis med hem efter skolan. Dom tog med fika och gick till pulkabacken. Då blir jag glad i själen. Barn som är ute och leker. Härligt.

I em/tidig kväll tog jag en pw innan jag lagade mat till Emma och mig. Micke är iväg på nån grabbgrej så Emma och jag har haft spa-tisdag.

Jag känner mig rätt trött så det blir snart sängen för mig. Kan inte påstå att dom där "sov-dropparna" hjälper. Inte än iaf. Visst sover jag när jag väl sover men inte är det mycket sömn jag får under en natt. Och det tar ju fram till em innan jag blir människa igen.

Imorgon är det slut med C9. Ska bli spännande att se om det hänt nåt med kroppen. Jag har mätt mig innan runt mage, rumpa, lår och armar och i morgon ska jag mäta igen.
Under dessa 9 dagar har jag inte tagit en enda Treo. Jag har inte tagit några extra värktabletter. Bara den medicinen jag varit tvungen att ta. Eller iaf bör ta.

Tycker min tinnitus har eskalerat. Men är säkert för att jag är så trött. Och så lite spänd i nacken/axlarna. Dessutom haft lite extra ont och besvär med ansiktsnerven pga av medicinen jag trappat ner med. Nästa vecka får jag veta om jag ska börja med någon annan medicin. Egentligen skulle jag vilja sluta med all medicin. Bara genomlida helvetet. Stå ut med smärtan tills jag kan hantera den. Skita i sömnmedicin. Nån gång lär jag väl somna.

Ska bli gutt med riktig frukost imorgon bitti. Och imorgon kväll ska vi till Patric och Tilda.  Vi ska hämta pizza/gyros. Fira att C9 är över. Och vips så var dessa nyttiga dagar bortkastade. Hahaha.
Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar