Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

lördag 26 maj 2018

Bergskristall och ametist

Alltså. Idag vaknade jag utvilad. Sovit superbra inatt.  Inte spänd i käkarna. Inte jobbigt att gå upp. Trots att det regnade ute. 

Sitter nu och dricker kaffe o känner mig liksom glad i kroppen. Jag lät inte huvudvärken ta över. Eller den ömmande armbågen. Och tinnitusen finns där men jag låter bli att lyssna. 

Nä jag kommer inte sjunga Sing Hallelujah på Lindsdalsdagen idag. Jag är inte helt healad. Men jag undrar om Salvian ändå inte drev ut lite negativ energi. Eller bergskristallen. 

Fast det finns såklart naturliga förklaringar. Jag har sovit med bettskenan. Vilket resulterar i att jag inte bitit ihop. Mindre spända käkar = mindre tinnitus. Jag drack inte kaffe för sent igår vilket också innebär mindre tinnitus men också bättre sömn. Jag har sovit fantastiskt bra inatt och bra sömn är lite som healing för kroppen. 

Och jag vaknade och kände doften av kaffe.  Läste ett roligt sms vilket gjorde att jag startade dagen med att skratta. And so it is...

En bra start gör mycket för hela kroppen. Men lite av mig kan ändå inte sluta fundera på det där med Salvian....bergkristallerna och ametist. 

Ja alltså om det är det lilla som behövs så ska jag fan bunkra upp med Salvia. Och jag ska alltid gå med kristaller i fickan. 

Det har regnat inatt. Tack, det behövdes. Vår gräsmatta är mer gul än grön. Lite molningt nu. Men solen verkar vara på väg. 

Klart jag vill ha sol hela tiden men det gör faktiskt inget med en molnig dag. För idag skiner solen inne istället ☀️



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar