Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

tisdag 22 maj 2018

Sköt dig själv och skit i andra. 

Det där med att störa sig på vad andra gör...Varför låter man inte bara var o en göra som dom vill? 

Idag har jag lagt upp en del på instastories. Just nu är jag inne i ett instastory-mood och tycker det är kul. Antar att det är lite nyhetens behag. Har ju liksom nästan precis upptäckt det. Alltså jag har ju kollat andras Instastories men inte själv lagt upp. 

Hur som helst. Idag har jag ju lagt upp en del. Några rätt tätt inpå varandra. Då tänkte jag, nu är det nog nån som stör sig. Säger säkert:

-Jäklar vad hon lägger upp och är ute på sociala medier hela tiden. 

Ja...jag är inne där en del. Mitt tidsfördriv och mitt sällskap många gånger när jag är uttråkad och rastlös. 

Men om man nu säger så om mig eller om någon annan kanske man borde fundera på hur mycket man själv är på sociala medier. För om man ser alla mina inlägg är man ju faktiskt där en hel del själv. Eller?

Och egentligen vet jag inte vad som är värst. Någon som lägger ut mycket eller någon som typ aldrig lägger ut nåt men som ändå är inne och "snokar" och tycker till om vad andra gör. Eller värst och värst. Jag bry inte om någon lägger upp mycket eller lite. Var och en använder ju sociala medier som du själva vill. 

Jag älskar inredning, mat och mode. Älskar att följa dom som lägger upp sånt. Älskar att få tips och idéer. Tycker själv om att ta kort. Att ta fina bilder. Roliga bilder. Tråkiga bilder. 

Tycker om att följa folk i vardagen. Se hur andra har det. Är det någon jag inte gillar att följa så avföljer jag helt enkelt. Alla har ju ett eget ansvar och ett eget val. 

Jag la iaf upp dessa två bilder idag


Faktiskt flera som skrivit till mig att det var klockrent och väldigt bra skrivet. 

Nu är det inte så att någon direkt har sagt till mig att jag lägger upp för mycket. Kanske är det mer jag själv som skäms lite över att jag faktiskt är inne en del på sociala medier. Men...jag vet hur människan funkar. Det är så lätt att döma andra. Att tycka och tänka en massa innan man faktiskt rannsakat sig själv. 

Jag vet en gång när jag sa till någon om en annan person

-Alltså hon är ju ute jämt. Jag ser alltid henne i baren där och där

-Ja ok, svarade den andre mig, det betyder ju att du är ute en del också. 

Hoppsan! Den sved. 

Och lite så är det ju med sociala medier med. Hör andra säga, alltså hon/han är ju jämt på sociala medier. Ja...men om du ser det, kanske du bör fundera på hur mycket tid du själv lägger där. 

Poängen med allt är mer att sköt dig själv och skit i andra. 


Jag har haft en väääldigt lugn och skön dag. Har typ inte gjort nånting mer än att hänga på sociala medier. Men det skäms jag inte ett dugg över. För det är ungefär vad jag har orkat med idag. 

Nu tar jag en kaffe i solen. Snart ska jag gå in och rensa lite i källaren. Hänga in vinterkläderna. För nu är det väl ingen risk för snö på ett tag. 

Hepp hepp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar