Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

lördag 13 januari 2018

Överlevde

Vi överlevde gårdagen och natten med 6 extra tjejer i huset. 

Oj vad kul det var. Tror faktiskt tjejerna också tyckte det var bra. Härliga, pigga, glada och roliga tjejer. Dom pärlade, blev sminkade och fixade i håret, vi hade gjort tipspromenad , vi hade några lekar, dom dansade, kollade tv och så åt dom mat och fikade. 

Jag la mig ganska tidigt. Fick ont i huvudet. Tjejerna var nere i källaren och hade kul. Men när dom väl skulle sova så blev dom lite rädda så Micke gick ner och sov hos dom på en madrass. 

I morse åt dom frukost sen var dom i Emmas rum och dansade och sjöng. Micke och jag bjöd också på dans men dom verkade inte så imponerade. Pinsamma vuxna typ. Hahaha 

Blev helt tyst och tomt när dom gick hem idag. Men jäklar vad trött jag var. Beundrar dom som har många barn hemma att ta hand om hela tiden. Pjuuuh!

I morse hämtade Micke Malva. Vi skulle passa henne några timmar. 

Vi drog till Ikea och käkade lunch. Var på Blomsterlandet. ( 50% på gröna växter ) Lämnade av Emma på ett kalas. Sen skulle vi egentligen ha åkt och uträttat lite ärenden men Malva och jag var så trötta , och jag trodde mitt huvud skulle explodera, så vi åkte hem och skulle bara vila en stund men vi sov i 2 timmar. 

Hoppsan!

Sen blev jag inte människa igen. Har varit dödstrött hela  em/kvällen och bara legat på soffan under täcket. Känner mig ”konstig” i kroppen och knoppen. Är en lustig ilande känsla i huvudet, bakom örat. Och så sticker det i mina läppar. 

Förflyttade mig nyss in till sängen och nu ska jag sova.Och imorgon ska jag ta årets längsta sovmorgon. 

Natti 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar