Jag har fått diagnosen Ménières.

Det är en sjukdom som har tagit över mitt liv.
Yrsel, kräkningar, dålig balans, ostadig, dropattacks, hörselförlust och tinnitus.
En diagnos som är svår att acceptera, en sjukdom smärtsam att hantera och ett handikapp jag måste lära mig att leva med.
Den här bloggen handlar om min vardag och mitt liv med Mr Ménières, Herr Kräk och Prins Tinnitus.

onsdag 18 april 2018

Vårdag☀️

Vilken härlig dag det varit. Fick lite mer energi framåt eftermiddagen. Emma kom hem med en kompis efter skolan. Patric och Malva kom förbi på en fika ute i trädgården. Sen gick jag med dom till affären. Det gick inte snabbt. Malva i sin takt och jag i min. Men så duktigt av henne att klara av att gå själv så långt. 

Nu är jag däremot helt slut. Blir soffhäng en stund nu sen sängen tidigt. 

Ska se om jag orkar greja lite i trädgården imorgon. Och kanske på den inglasade. Nu när solen skiner och det är varmt vill man ju bara få i ordning. Känns som att det är kaos överallt. Både på inglasade, på trädäcket, uteplatsen och i hela trädgården. Men men...går väl relativ snabbt att få ordning om man bara tar tag i det. Just nu har jag inte så mycket ork men gör jag nån liten grej varje dag så blir iaf nåt gjort. Vill fixa till i lekstugan oxå. -Mitt hus som Malva säger. Hon älskar verkligen att leka där. 

Ska bli så mysigt att få hänga själv med henne en stund på söndag. Buss till stan, Mc Donalds och bio. Lär väl vara helt slut sen men det är det värt. 

Imorgon ska jag Emma och jag ha en mysig em och kväll. Micke är iväg så hon och jag ska laga vår favoritmat, lax. Ha spa och sen äta chips och se Wahlgrens värld. Torsdagsmys. 

Idag köpte jag årets Majblomma. Vet inte om jag gillar färgerna. Svart o gult. AIK ju. Nja, hellre att den hade varit grön och vit i så fall. Hehe

Men det viktiga är att den bidrar till något bra. 


Nähe. Om jag skulle gå och lägga mig. Längtar verkligen efter att få krypa ner i sängen. 

Imorgon ska solen skina igen. Underbart. Hoppas det ger mig lite mer energi. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar